Ledig stilling som post doc-forsker innen psykologi el.l.

Vi leter etter deg med PhD som kunne tenkt deg å jobbe i nesten fire år med et spennende forskningsprosjekt/studie: et online selvhjelpsprogram for ungdom (12-17 år) som opplever sitt eget utseende som annerledes og som synes dette er utfordrende i hverdagen.

Vi ønsker oss en person med god kunnskap om ulike tjenester som er i kontakt med potensielle deltakere (helsetjenester, skoler, PPT, sosiale media, pasientforeninger mm). Personen vi leter etter kommer til å ha ansvar for den daglige gjennomføringen av studien, og kommer til å være sentral i publiseringsarbeidet rundt studien, sammen med resten av prosjektgruppen.


 

  • Hør vår forskningskooordinator Kristin J Billaud Feragen fortelle om Ung Face It-prosjektet.
Hva er UNG Face It?

Et nytt og spennende nettsted som er laget av eksperter ved Centre for Appearance Research ved University of the West of England, ungdommer og støtteorganisasjonen Changing Faces.

Det gir informasjon og tips til ungdom som trenger støtte og råd om hvordan de kan mestre det å leve med en diagnose som er synlig for andre og gjør at de skiller seg ut (f eks pga en spalte, arr eller en hudsykdom). Det inneholder interaktive læringsaktiviteter, illustrasjoner, videoer, lydfiler, bilder og tips fra ungdom med et annerledes utseende. Målet er å bidra til at ungdom føler seg tryggere og finner mer positive løsninger på eventuelle utfordringer.

UNG Face It er tilgjengelig på UNGfaceit.no, men det meste av innholdet (kapittel 1-8) er bare tilgjengelig for ungdom som deltar i prosjektet.

 

UNG Face It-banner

 
Page visits: 94